Our work

Sabio

We worked with Space Solutions to help the client move from a traditional office space to an award-winning, refurbished overlooking Royal Exchange Sq.

  • Client: Space Solutions
  • End User: Sabio
  • Date: 2018
  • Location: Glasgow
  • Sector: Commercial
  • Service: Installation

Project Overview

This project entailed the fit-out of a newly refurbished office block in Glasgow City Center. We installed a mixture of different materials, all aligned with the office design, to produce an excellent overall result.

Design Approach

The finishes were selected with practical durability and maintenance in mind while the space was designed to create an identity for the Glasgow team that included a nod to their Scottish location. This was reflected in the fabric and flooring choices, helping to bring texture and depth to each space.   

The Result

The open plan nature of the design includes specific secure zones for project teams and pockets of quiet, private spaces for staff. The heart of the office provides a generous break-out area with bespoke tiered seating, with the zones defined using different flooring products, colours and designs 

Products used

  • Interface Composure carpet tiles
  • Desso Desert carpet tiles
  • Forbo Tessera Teviot carpet tiles
  • Forbo Allura Flex Wood LVT